TERMENI DE UTILIZARE

XAMAX SRL, strada Sciusev nr. 18 of.1, mun. Chișinău, Republica Moldova

Termeni și condiții de utilizare Website

Aceasta pagina se referă la termenii și condițiile în care poate fi utilizat website-ul www.xamax.md

Accesând sau utilizând website-ul www.xamax.md, acceptați automat termenii și condițiile de mai jos. Termenii și condițiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului. Acest site este deținut și administrat de agenția de turism XAMAX SRL, adresa poștală  MD-2001, strada Sciusev nr. 18 of.1 , mun. Chișinău, Republica Moldova, număr de înregistrare (IDNO) 1005600003920 , titularul licenţei de activitate de turoperator cu seria A MMII №. 033959 от 09.03.2005.

Compania XAMAX  face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acest site. Rareori acestea pot conține mici inadvertențe: unele servicii sau tarife pot fi modificate de către parteneri fără preaviz sau pot conține erori de operare. Fotografiile au caracter informativ și pot conține servicii neincluse în oferta standard. Toate ofertele prezente în site sunt valabile în limita locurilor disponibile. Va stăm oricând la dispoziție pentru eventuale clarificări.

XAMAX SRL  nu este responsabilă pentru eventualele neconcordante care pot apărea intre informațiile din site și informațiile direct de la consultanții de vânzări ai agenției. Întotdeauna vor avea prioritate informațiile primite direct de la consultanții de vânzări ai agenției.

 1. Drepturile utilizatorului

Utilizatorul www.xamax.md are dreptul sa vizualizeze site-ul pe diferite dispozitive, sa tipărească părți ale conținutului site-ului pe suport de hârtie și să salveze pagini în format electronic doar în scopuri personale, non-comerciale.

 1. Obligațiile utilizatorului

Accesând site-ul www.xamax.md, sunteți de acord sa respectați următoarele obligații incluzând (fără a se limita):

 • responsabilitatea financiară pentru toate tranzacțiile efectuate în contul sau în numele Dvs.;
 • aveți vârsta peste 18 ani și capacitatea legală de a iniția acțiuni juridice;
 • garantarea veridicității datelor furnizate despre Dvs. și membrii familiei Dvs;
 • vă asumați tranzacțiile financiare efectuate în numele sau pentru dvs.
 • neutilizarea site-ului în scopuri speculative, a generării de rezervări false sau frauduloase;
 • interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice sau rasiste sau a altor materiale care contravin legii;
 • obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afișa, licenția sau reproduce conținutul site-ului cu excepția utilizării în scop personal și necomercial a unei singure copii a informației conținută în site;Utilizatorul site-ului www.xamax.md nu are dreptul sa folosească (în forma existentă sau modificată) în scop comercial conținutul site-ului.
  Utilizatorul site-ului www.xamax.md nu are dreptul sa înlăture notificarea despre drepturile de autor și/sau marca înregistrată de pe copiile conținutului. Copiile vor fi făcute doar conform termenilor de utilizare.
  Utilizatorul site-ului www.xamax.md nu are dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descărcarea pagina cu pagina a conținutului site-ului.

  Solicitările privind republicarea sau redistribuirea de conținut vor fi adresate către XAMAX SRL la adresa [email protected]

  Condițiile generale de rezervare și achiziționare de servicii pe site-ul www.xamax.md

  Orice rezervare efectuată pe site va fi considerata drept intenția dvs. de a achiziționa un anumit produs sau serviciu turistic. Dacă cererea / rezervarea dvs. este conformă, va fi acceptată, și veți primi un e-mail de confirmare tranzacțional din partea XAMAX SRL. Contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice și documentele de călătorie va vor fi transmise de către consultanții de vânzări ai agenției.

  Termenii și condițiile partenerilor noștri ce vor furniza serviciile pe care le achiziționați (incluzând regulile de transport al pasagerilor impus de liniile aeriene) se vor aplica adițional Termenilor și Condițiilor acestui Site. Termenii partenerilor noștri pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plată, obligații, anulări, modificări ale rezervărilor și restituiri de bani (dacă este cazul) ori restricții de altă natură. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare. XAMAX SRL nu este responsabilă pentru costurile care pot să apară în momentul transferurilor de la un aeroport / terminal la altul. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.

  Anulări/Modificări

  Anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achiziționat se va face în formă scrisă la sediul XAMAX SRL. În cazul anulării din vina Beneficiarului, Prestatorul pierde dreptul asupra preţului convenit, însă va încasa o despăgubire, în dependență de numărul de zile calendaristice înainte de data plecării, conform tabelului:

 • за 22 (двадцать два) и более дней до начала поездки – стоимость КС и дополнительные расходы по оформлению визы, если документы Заказчика подавались в консульство на оформление визы и 10 % стоимости турпродукта;
 • за 21-18 (двадцать один- восемнадцать) дней до начала поездки – стоимость КС и дополнительные расходы по оформлению визы, если документы Заказчика подавались в консульство на оформление визы и 30 (тридцать) % стоимости турпродукта;
 • за 17 (семнадцать) и менее дней до начала поездки – стоимость КС и дополнительные расходы по оформлению визы, если документы Заказчика подавались в консульство на
  оформление визы и 100 (сто) % стоимости турпродукта.
 • В независимости от сроков и оснований отказа Заказчика тура от ранее забронированного и подтвержденного турпродукта, Заказчик выплачивает Организатору стоимость за Отказ а в некоторых случаях за модификацию Заказа: в размере 10 евро/ 1 взрослого и для каждого ребенка 12+ (если отелем не выставлен тариф к оплате выше чем 10 евро персона) !
  Исключение составляют:
 • отказ от Тур продукта в случае не-подтверждения бронирования, отказ по отелю, по авиа перелёту.
 • аннуляция двойного бронирования.
  При восстановлении заявки, аннулированной в связи с нарушением условий оплаты (только по согласованию с Организатором), Заказчик тура выплачивает
  Организатору стоимость модификации заявки в размере 30 евро.
 • Иные условия по аннуляции тура прописанные в туристическом договоре с заказчиком тура (раннее бронирование и т.п.).
 • БЛОК -Оплата -Банковский перевод — Наличные -Онлайн оплата картой-Платежная карта в агентствеClauze de nerăspundere:XAMAX SRL nu își asumă nicio responsabilitate cu privire la corectitudinea și exactitatea informațiilor. Aceste informații pot fi preluate automat din sisteme externe prin conexiuni informatice și pot fi confirmate de agenție numai în momentul efectuării rezervărilor.
  XAMAX SRL nu garantează în niciun fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea și integralitatea datelor și informațiilor prezentate pe site. Eventualele neconcordanțe sau erori care pot apărea la un moment dat între conținutul site-ului și informațiile reale nu implică nicio răspundere, de orice natură, pentru XAMAX SRL.

  Datele și informațiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandări, garanții sau angajament din partea XAMAX SRL.

  XAMAX SRL nu va putea fi ținută răspunzătoare față de nici o persoană/entitate pentru nici un fel de daune care ar rezultă, direct sau indirect, din utilizarea site-ului www.xamax.md sau că urmare a oricărei erori sau omisiuni.

  XAMAX SRL acționează și că agent pentru terți furnizori cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, companii de închiriat mașini precum și alți furnizori de servicii turistice.

  XAMAX SRL nu-și asumă nici o responsabilitate pentru produsele și serviciile turistice oferite de furnizori și nu garantează în niciun fel (fie explicit sau implicit) acuratețea sau calitatea produselor și a serviciilor reflectate pe acest Site.

  Modificări în termenii și condițiile de utilizare:

  XAMAX SRL poate aduce modificări termenilor și condițiilor de utilizare, fără a anunța acest lucru anterior în conținutul site-ului. Va rugăm, deci, să recitiți termenii și condițiile de utilizare de fiecare dată când accesați sau utilizați acest site. Utilizarea site-ului de către dumneavoastră, ulterior modificării acestor termeni, constituie acceptarea de către dumneavoastră a termenilor și condițiilor modificate.

  Aceste reguli sunt în conformitate cu legislația moldovenească în vigoare. Încălcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor XAMAX SRL și poate atrage răspunderea civilă, contravențională sau, după caz, penală a persoanei în culpă. Conflictele apărute în legătură cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre soluționare instanțelor judecătorești.

  Acest site poate conține link-uri către diverse site-uri. Atunci când accesați aceste site-uri, va aflați implicit în afară site-ului www.pandatur.md și aveți obligația de a respectă termenii și condițiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.

  Date personale

  • Ce informații colectăm: nume, prenume, număr telefon, adresa domiciliu, adresa de e-mail, serie și nr. carte de identitate, serie și nr. pașaport, CNP, IP, dată nașterii, vârsta copiilor, apartenența la sindicate, locul de muncă, numele companiei (dacă este aplicabil), numărul de înregistrare TVA (dacă este cazul).
  • Cum utilizăm datele dvs.: pentru scopuri de business și administrative (în special pentru a vă contacta și pentru a procesa comenzile pe care le plasați pe site-ul nostru), pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale, pentru a de a promova bunurile și serviciile noastre și în legătură cu drepturile și obligațiile noastre legale.
  • Dezvăluirea datelor despre utilizatori către părți terțe: minimul necesar pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale pe care le avem față de dvs. – furnizorilor de servicii hoteliere, de transport, turistice, pentru funcționarea afacerii, pentru respectarea obligațiilor legale.
  • Cum sunt securizate datele dvs.: prin utilizarea de soluții tehnice și organizatorice precum: stocarea de informații pe servere securizate, criptarea transferurilor de date către și de la serverele noastre utilizând tehnologia SSL, criptarea operațiunilor de plată pe site folosind tehnologia SSL, permiterea accesului la datele dvs. personale doar când este necesar, criptarea datelor personale, criptarea e-mailurilor, pseudonimizarea și/sau anonimizarea datelor personale.
  • Securitatea datelor personale
   XAMAX SRL, în calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.xamax.md, precum şi a altor site-uri în domeniul xamax.md, respectă caracterul privat şi securitatea informaţiei furnizate de către dumneavoastră atunci când utilizaţi acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop în care a creat şi aplică prezenta Politică de confidenţialitate. Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor şi condiţiilor de utilizare şi Politicii de confidenţialitate şi implică acceptul implicit al dumneavoastră cu privire la acestea şi reprezintă întreaga înţelegere dintre părţi. Orice informaţie furnizată de către dumneavoastră căte XAMAX SRL  va fi stocată în fişierele de date XAMAX SRL  şi va fi utilizată numai în scopuri legate de gestiune şi informare a clientului în cadrul relaţiei comerciale dintre Client şi XAMAX SRL . Aceste date nu vor fi transmise, vândute sau împrumutate unor terţe părţi, cu excepţia cazurilor prevăzute de legislaţie. Datele dumneavoastră personale înregistrate în profilul contului vor putea fi utilizate de către XAMAX SRL  pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), poştă sau alte mijloace de comunicare despre acţiunile ulterioare precum şi pentru realizarea de rapoarte statistice. Datele personale ale utilizatorilor înregistraţi vor putea fi transmise sau divulgate:
   -cu acordul explicit al utilizatorului
   -în executarea unei hotărâri judecătoreşti sau a altor cereri spre executare obligatorie înaintate de organele în drept
   -în cazul săvârşirii de către utilizator a unor acte destructive (încercare de spargere a site-ului www.xamax.md, de modificare a conţinutul site-ului www.xamax.md, de afectare a performanţelor serverului pe care rulează site-ul www.xamax.md, încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, etc.) sau în caz de tentativă de fraudă, XAMAX SRL  poate transmite datele personale ale utilizatorului către prestatorul de servicii Internet, transport date, altor instituţii sau organizaţii, în vederea identificării adresei IP a utilizatorului şi blocarea ei ulterioară şi / sau în vederea întreprinderii altor măsuri prevăzute de legislaţie.