Despre noi

«XAMAX TRAVEL COMPANY» este o agenţie turoperatoare, fondata in anul 2005, care şi-a creat o reputaţie de partener de încredere,  ocupînd un loc stabil pe piaţa turistică natională, în condiţiile concurenţei acerbe existente.

            Agenţia de turism «XAMAX»  îşi propune să vină în întîmpinarea cererii tot mai mari de servicii de calitate la preţuri competitive.

Existenţa relaţiilor stabile în domeniul turismului internaţional, colaborarea fructuoasă cu partenerii de încredere locali, cît şi cu cei de peste hotarele ţării, permit asigurarea nivelului înalt de deservire al clientelei. 

Competenţa, tactul şi  profesionalismul personalului permit agenţiei să ofere un spectru larg de servicii calitative. Managerii calificaţi vă vor ajuta să vă orientaţi în multitudinea de oferte şi să vă asiguraţi o vacanţă de neuitat.

Toate produsele noastre turistice sunt pregătite cu atenţie, ţinând cont de creşterea cererii şi doleanţele turiştilor.

Experienţa acumulată pe parcursul anilor permite dezvoltarea cu succes a agenţiei şi prestarea unui spectru larg de servicii turistice, precum:

– incoming (diverse destinaţii);
– outgoing – Bulgaria, Turcia, Romania, Grecia, Spania, Egipt, etc.
– vacanţe exotice;
– circuite culturale;
– organizare de excursii în ţară şi în străinătate;
– rezervări şi emitere de bilete de avion pe rute interne şi internaţionale
– programe de week-end;
– servicii transport;
– organizarea de misiuni economice în străinătate pentru participarea la tîrguri şi expoziţii;
– perfectarea poliţelor de asigurare medicală / carte verde auto;
– colaborare prioritară cu agenţi economici.

Viziune

XAMAX este lider pe piata internationala de turism, avand cele mai performante branduri in fiecare zona geografica.

Intreaga retea reuneste linii de business puternice, care colaboreaza strans in interiorul grupului.

Misiune

Lucram impreuna, pentru a transforma visele de vacanta ale clientilor in realitate.

Modul in care ne aplecam asupra nevoilor clientilor si partenerilor nostri este unul unic.

Valori

Drive – energie, pasiune, hotarare. Facem totul cu entuzaism.

Engagement (Angajament) – am creat un mediu de lucru in care fiecare dintre noi simte ca are o contributie pozitiva

Respect – Ne bucuram de parerile diferite si respectam diferentele de opinie dintre membrii echipei, clienti si parteneri.

Principii

Orientare spre rezultate
Facem lucrurile sa se intample  preluand responsabilitatea pentru munca noastra, cautand cele mai bune solutii, luand decizii in cunostinta de cauza si la cel mai inalt standard posibil.

Orientare catre client
Punem clientul in centrul a tot ceea ce facem; avem o gama larga de produse si destinatii, avem cele mai eficiente procese si acordam maxima atentie detaliilor pentru a atinge un nivel deosebit de satisfactie a clientilor.

Curaj si inovatie
Suntem dispusi sa schimbam, sa inovam si sa ne asumam riscuri pentru a imbunatati experientele clientilor. Cautam modalitati de transformare a modului in care functionam.

Stil colaborativ

Ne bazam pe o colaborare inovatoare, entuziasta si deschisa in cadrul grupului si fata de toti partenerii nostri. Acesta este principalul nostru factor de succes.
Nu facem decat promisiuni pe care intentionam sa le respectam. Sustinem cele mai inalte standarde de comportament corporativ, asigurand in acelasi timp conformitatea. Actionam intr-un mod etic si durabil pentru a ne asigura ca noi si partenerii nostri protejam interesele societatii si ale mediului.