Despre noi

Turoperatorul ХАМАХ15 ani in inimele voastre!

Blog

În anul 2020 compania noastră XAMAX a împlinit 15 de ani de cînd activează fructuos în domeniul turismului. Turoperatorul XAMAX este o echipă de profesioniști puternici și curajoși, ce implementează noi idei și proiecte în turism. Persoanele acestea sunt oameni cu un suflet mare ce se dedică totalmente acestei profesii, deoarece turismul pentru ei este o vocație. Întotdeauna cu mare bucurie și ardoare venim în ajutor turiștilor să-și organizeze minutios odihna binemeritată în orice colț al lumii.

«XAMAX TRAVEL COMPANY» este o agenţie turoperatoare, fondata in anul 2005, care şi-a creat o reputaţie de partener de încredere,  ocupînd un loc stabil pe piaţa turistică natională, în condiţiile concurenţei acerbe existente.

 «XAMAX»  îşi propune să vină în întîmpinarea cererii tot mai mari de servicii de calitate la preţuri competitive.

Existenţa relaţiilor stabile în domeniul turismului internaţional, colaborarea fructuoasă cu partenerii de încredere locali, cît şi cu cei de peste hotarele ţării, permit asigurarea nivelului înalt de deservire al clientelei. 

Competenţa, tactul şi  profesionalismul personalului permit agenţiei să ofere un spectru larg de servicii calitative. Managerii calificaţi vă vor ajuta să vă orientaţi în multitudinea de oferte şi să vă asiguraţi o vacanţă de neuitat.

Toate produsele noastre turistice sunt pregătite cu atenţie, ţinând cont de creşterea cererii şi doleanţele turiştilor.

Experienţa acumulată pe parcursul anilor permite dezvoltarea cu succes a agenţiei şi prestarea unui spectru larg de servicii turistice, precum:

– incoming (diverse destinaţii);
– outgoing – Bulgaria, Turcia, Romania, Grecia, Spania, Egipt, etc.
– vacanţe exotice;
– circuite culturale;
– organizare de excursii în ţară şi în străinătate;
– rezervări şi emitere de bilete de avion pe rute interne şi internaţionale
– programe de week-end;
– servicii transport;
– organizarea de misiuni economice în străinătate pentru participarea la tîrguri şi expoziţii;
– perfectarea poliţelor de asigurare medicală / carte verde auto;
– colaborare prioritară cu agenţi economici.

Misiune

Lucram impreuna, pentru a transforma visele de vacanta ale clientilor in realitate.

Modul in care ne aplecam asupra nevoilor clientilor si partenerilor nostri este unul unic.

Principii

Orientare spre rezultate
Facem lucrurile sa se intample  preluand responsabilitatea pentru munca noastra, cautand cele mai bune solutii, luand decizii in cunostinta de cauza si la cel mai inalt standard posibil.

Orientare catre client
Punem clientul in centrul a tot ceea ce facem; avem o gama larga de produse si destinatii, avem cele mai eficiente procese si acordam maxima atentie detaliilor pentru a atinge un nivel deosebit de satisfactie a clientilor.

Curaj si inovatie
Suntem dispusi sa schimbam, sa inovam si sa ne asumam riscuri pentru a imbunatati experientele clientilor. Cautam modalitati de transformare a modului in care functionam.

Stil colaborativ
Ne bazam pe o colaborare inovatoare, entuziasta si deschisa in cadrul grupului si fata de toti partenerii nostri. Acesta este principalul nostru factor de succes. Nu facem decat promisiuni pe care intentionam sa le respectam. Sustinem cele mai inalte standarde de comportament corporativ, asigurand in acelasi timp conformitatea. Actionam intr-un mod etic si durabil pentru a ne asigura ca noi si partenerii nostri protejam interesele societatii si ale mediului.

Pe acest duios pămînt sunt atîtea locuri minunate, care te vrăjește cu frumusețea sa uimitoare încit î-ți taie respirația! Fiecare țara, fiecare oraș, fiecare colțișor al lumii îți trezește atîtea emoții, care le poți trai numai dacă le vizitezi și le vezi personal. Da poți călători pe saituri sau să răsfoiești ghidul turistic, dar imajinați-vă pe deplin valurile mării de culoarea turcoaz-azuriu cu iepurașii de soare ce sar din val in val, sau adîncimea cerului cu mirosul imbietor de flori în munții înalți și falnici. Asta e posibil numai dacă ești in fața acestei mări, sub acest cer senin sau în vîrful muntelui. Noi cu mare bucurie vă vom organiza călătoria viselor voastre!